About

Versi bahasa indonesia

My name is …. hmmm how could I say, I prefer anonymous, so I prefer to be called by my nick name, ie Plugie. By being anonymous does not mean I can not be trusted. I hope I can be trusted.Since trust is everything, especially in the business world. And even more in the Internet world.

In my opinion, if someone does lie or does something that can not be trusted, then it will get rewarded in the future, whether in this mortal world or in the hereafter. Of course I do not want to get a reply as a result of the lies and behavior that can not be trusted. So I really tried to be believed, behave honestly and avoid all forms of lies.

I am an independent Android developers from Jakarta, Indonesia. I am writing this blog in connection with my journey with Android. My initial goal is to publish or update at least two android applications or games per month into the Android Market.

With so many applications / games that I created, I hope to make money from there. Although today the Android developer from Indonesia have not been able to sell the paid apps, but I hope to make money from advertising, portfolio Android application that I made or anything.

I get happiness when I can publish the application on Android and then the applications is used by many people. It seems I can not describe with words. Just like it and enjoy it. Day after day I look at traffic usage of my application and hope to compete with large applications that have been successful.

As an independent android developer, make me free to make what I want. No one else had asked me to make the application as anything. No one else that govern the application must be completed within a specified period. It felt very free. I created an application that I want to time it up based on me. And more importantly I enjoyed it. Although of course now I have my own goals as mentioned above ie, publish 2 applications per month.

The goal, of course, I’ve made to continue to motivate me and still keeps me productive. With the aim to publish two android applications per month in my opinion this can be achieved.May need time to achieve that goal. But I need something I need to accomplish.

Users of my application is very important to me. I am very happy if I could hear the suggestions, criticisms or anything from you. Please send me feedback or your thoughts regarding the application or this blog. Please send me an email or follow me on Twitter.

Join the Conversation

13 Comments

  1. Selamat Malam Mas

    kalo saya perhatikan mas sudah lama dlam pembuatan program android, saya baru mulai mas dan sudah buat game, saat ini sudah masuk ke google play, amazon dan slideme. tp mas aduuuh yang download kok cuma saya dong yaa. Gimana sih mas caranya untuk mempromosikan game, tanpa biaya tapi ya mas, modal dengkul soalnya, mohon sarannya mas ?. alamat game saya

    hapus

    atau cari dgn keyword hapus

    Mohon pencerahan

    1. Wah mantap sudah bisa bikin game Android.

      Saya belum sanggup nih dan pengen belajar banget bikin game Android

      Anda muslim?

      Coba baca 7 keajaiban rejeki dari Ippho Santosa

      Ikuti aja petunjuk yang ada di buku itu

  2. Assalamualaikum,. aplikasinya cute n keren2 Mas,.. terutama yg Pulsa Murah,. interfacenya user friendly, ringan n easy.. yang ngomong bahasa2 gitu juga lucuuuu bgt.. hihihi terus berkreasi ya mas.. semoga rezekinya lancar.. amiin

  3. saya berniat utk menghire anda secara freelance utk membuat kan aplikasi salesforce utk kantor saya, bisa kontak di mana?
    hp or email?

    INdra

  4. Bos bisa minta tambahin settingan transaksi kita di aplikasi jual pulsa? pelanggan kita byk yg minat make aplikasi androidnya.. trims

      1. saya berminat aplikasinya mas mungkin kita bisa kerja sama saya dikorea banyak yang butuh pulsa indo disini. tolong hub saya mas lwat line atau whatsapp hapus ini pin bb saya hapus ini email saya hapus. mohon untuk menghubungi saya mas. saya butuh aplikasi ini

  5. Asslm. Mas salut banget anda.. karya anak bangsa yang hebat. Saya sedang implementasi aplikasi anda utk kedai sembako di masjid sekitar saya dan saya sudah kirim donasinya. pertanyaan : masa berlaku donasi berapa lama ya? perbulan atau bagaimana? karena ada pilihan untuk donasi langganan tapi tidak ada pilihan untuk donasi sekali kirim.. mohon penjelasannya. Salam 4 jempol.. Terima kasih

    1. Terima kasih apresiasinya. Semoga tambah sukses usahanya.
      Untuk donasi ada pilihan per bulan ada juga yang cuma sekali. Untuk yang sekali, untuk donasi di atas 15 ribu.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.